Очакваме да работят тези хора, а не да ни занимават с

...
Очакваме да работят тези хора, а не да ни занимават с
Коментари Харесай

Иван Велков: Три месеца безвремие са прекалено голям лукс за София

Очакваме да работят тези хора, а не да ни занимават с драми за един или различен избор. 3 месеца безвремие са прекомерно огромен разкош. Този коментар направи пред БНР Иван Велков, някогашен заместник-председател на Столичния общински съвет. " Четвърти месец стартираме с персонални драми, а не с действителна справедлива работа ", съобщи той.

Велков изрази мнение, че са налице " трагични шекспировски пиеси, какофония и бутафория " и предвижда, че още веднъж ще слушаме заклинания и ще има " няколко изгубени седмици ".

Според него сме очевидци " на партийни боричкания, замяна на гръмки изречения и нищонеправене към този момент повече от няколко месеца ".

" Тук няма почтени. Не е единствено регионалният шеф. Всички са отговорни. Всички, които участваха в процеса, за това голямо закъснение ", разяснява Велков, откакто регионалният шеф Вяра Тодева върна решенията за избор на ръководители на непрекъснатите комисии в Столичната община поради процедурни нарушавания. По думите му, до момента в който са преговаряли 3 месеца " до пристъп ", общинските съветници е трябвало да приготвят и това, освен избора на ръководител на СОС.

Да оставим града единствено на партийни активисти изглежда доста рисково, акцентира Иван Велков.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР